بهینه سازی فضای هارد از طریق طبقه بندی درست آن انجام می شود. پارتیشن بندی هارد اگر به درستی انجام شود دسترسی به اطلاعات به سادگی انجام می شود. طبقه بندی هارد برای شما امکان نصب هم زمان چندین سیستم عامل بر روی یک سیستم را فراهم می کند. این طبقه بندی سبب ی شود هیچ گونه تداخلی در میان چندین سیستم عامل به وجود نیاید.

برای مثال با پارتیشن بندی هارد می توانید ویندوز 7 و 8 را به صورت هم زمان در سیستم خود داشته باشید. پارتیشن بندی هارد ساده نیست و به تخصص و نرم افزار های خاصی نیاز دارد. به یاد داشته باشید برای حفاظت از اطلاعات خود و درست بودن پارتیشن بندی حتما این کار را به افراد با تجربه و حرفه ای بسپارید. واحد تعمیرات هارد به دلیل دسترسی به متخصصان و انواع نرم افزار ها می تواند طبقه بندی هارد را به درستی انجام دهد. در ادامه به بررسی انواع پارتیشن بندی هارد می پردازیم.

انواع پارتیشن در هارد

قبل از اینکه فرآیند پارتیشن بندی هارد انجام شود لازم است ابتدا نوع درایور ها را تعیین کنید. به طور کلی درایوهای قابل تولید در طبقه بندی هارد در سه نوع Primary، Logical و Extended دسته بندی شده اند. به طور کل سیستم پارتیشن ‌بندی هارد سه نوع می‌باشد: PRIMARY و EXTENDED و LOGICAL که هر سه گزینه را می‌توانید در قسمت Manage مشاهده کنید. تفاوت طبقه بندی در primary با logical در این است که PRIMARY به پارتیشن ‌های مستقل گفته می ‌شود. پارتیشن logical به پارتیشن ‌هایی گفته می‌ شود که داخل یک طبقه بندی extended ساخته می‌شوند.

  • پارتیشن Primary

پارتیشن بندی هارد در نوع Primary همان پارتیشن نخستین درایو در هارد است و نوعی از طبقه بندی است که ویندوز، فایل‌ های مربوط به بوت را در آن قرار می‌دهد. بد نیست بدانید که قبل از اجرای سیستم عامل و برای شروع به کار ویندوز، بایوس این درایو را به عنوان مکانی که نحوه اجرای ویندوز در آن ثبت شده است، می‌شناسد.

  • پارتیشن Logical

امکان تقسیم بندی پارتیشن ‌های Extended به قسمت ‌های منطقی یا همان Logical نیز در این نوع پارتیشن بندی هارد وجود دارد. هر هارددیسک می‌تواند ۴ پارتیشن primary داشته باشد یا می تواند ۱ پارتیشن primary و ۱ پارتیشن Extended داشته باشد. در صورتی که چند پارتیشن primary در هارد‌دیسک وجود داشته باشد تنها امکان فعال کردن یکی از آن ها وجود دارد و مابقی مخفی خواهند بود. در حقیقت این پارتیشن‌ها به صورت فیزیکی درون هارد وجود دارند اما به دلیل عملکرد MBR، سیستم عامل آن ها را نمایش نمی‌ دهد.

  • پارتیشن Extended

در پارتیشن بندی هارد، در صورتی که بخشی از فضای هارد به پارتیشن Primary اختصاص داده شد، مابقی فضای هارد با عنوان فضای توسعه یافته یا Extended شناخته می ‌شود. همچنین شما می توانید این فضا را به پارتیشن‌های منطقی یا Logical تقسیم بندی کنید.

تعمیر هارد اچ پی

تعمیر هارد اچ پی در واحدی مجزا و با استفاده از متخصصانی مجرب فعالیت می کند. تعمیر انواع هارد که دچار اختلالاتی مثل ویروسی شدن، سوختن ،ضرب خوردگی ، نفوذ مایعات و … شده اند در واحد تعمیرات هارد انجام می شود. بازیابی اطلاعات انواع هارد نیز از دیگر خدماتی است که در این واحد توسط متخصصان حرفه ای انجام می شود. به یاد داشته باشید تنها مراکزی معتبری مثل مرکز تعمیرات هارد می تواند تمامی اطلاعات از دسته رفته ی هارد را بازیابی کند. لازم به ذکر است که استفاده از نرم افزار های بازیابی اطلاعات با وجود این که راه حل ارزان تری است اما قطعی نیست به صورتی که امکان بازگرداندن کلیه ی اطلاعات با استفاده از نرم افزار ممکن نیست.

منبع: پارتیشن بندی هارد


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دلنوشته ها... گذر زندگی من پرشین مهر ipakbox asdasdsdassad فصل پنجم زندگی تک زنگ مرجع نقد و بررسی کالاهای دیجیتال فیلم جدید